ID CODE: 25830

INFORMACIJE O NEKRETNINI

UMAG – fantastična vila sa bazenim u luksuznom resortu 5* / 100m od mora.

Umag je grad smešten na zapadnoj obali Istre. Istorija Umaga vrlo je zanimljiva. Otkrili su ga rimski plemići i odlučili ga prisvojiti kao letnju rezidenciju. Sjaj i raskoš tih vremena i danas se ogledaju u venecijanskim kućama u centru starog grada. Razvoj turizma u direktnoj je vezi i s razvojem poljoprivrede - plodno tlo naročito je pogodno za uzgoj maslina, pomidore i vinove loze kao i ostalih kultura karakterističnih za mediteransko podneblje. A tu je i bogatagastro ponuda - izvrsni morski i mesni specijaliteti i domaća istarska kuhinja. Umag je proglašen i Evropskim gradom sporta i tradicionalno je domaćin mnogih sportskih manifestacija na svetskom nivou.

  • Lokacija: LOVREČICA - UMAG
  • Transakcija: prodaja
  • ukupan broj prostorija: 5
  • spavaće sobe: 3
  • kupatilo: 3
  • gostinski toalet: 1
  • dvorište: 349,22m2
  • terasa: 18,11m2
  • unutrašnja površina kuće: 193,84m2
  • ukupna površina: 211,95m2

Komunalije

Dozvole

Tehnika

Parking

Vrt

Blizina sadržaja

Ostalo


Na samo nekoliko minuta vožnje od Umaga u izgradnji je luksuzni resort sa 5* u okviru kojeg se prodaje ova prelepa luksuzna vila.
Vila ima savršenu poziciju, smeštena na samo 100m od mora. Odlikuje je luksuz, udobnost i vrhunski kvalitet.

Prizemlje se sastoji od predsoblja, prostrane kuhinje s trpezarijom, stvarajući savršeno mesto za porodična okupljanja . U prizemlju je smeptena i jedna spavaća soba, prostrano kupatilo i ostava.
Na spratu su još dve prostrane spavaće sobe, svaka sa svojim kupatilom i terasom.
Ova vila također ima predivan vrt sa bazenom koji nz+udi čaroban ambijent.
Budući da se vila nalazi u resortu, budući vlasnici imaju pristup čitavom nizu sadržaja, uključujući wellness centar, spa, igralište za decu, teretanu na otvorenom i sve što jedan vrhunski resort može ponuditi.

Ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno za uravnotežen i luksuzan način života.

Osim impresivnog izgleda, ova nekretnina se ističe svojom kvalitetnom gradnjom. Bez obzira na vaše želje i potrebe, ova luksuzna vila vas neće razočarati, naprotiv premašiće sva vaša očekivanja svojim stilizovanim i udobnim prostorom.

Budući vlasnici mogu biti bezbrićni i kad nisu u svojoj novoj vili jer će se resort pobrinuti oko održavanja i uređivanja nekretnine kao i pružanja usluge izdavanja.

Nekretnina je u sastavu PDV-a.
Kontaktirajte agenciju za dodatne informacije. Agencija posluje u skladu sa Opštim uslovima poslovanja.

zvuči interesantno?

Pošaljite nam upit, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.