ID CODE: 357

INFORMACIJE O NEKRETNINI

SYNCHRO YARDS 🌸 PORTO MONTENEGRO * VRHUNAC LUKSUZA.

Synchro Yards je osmišljen da bude najluksuzniji rezidencijalni dio u okviru Porto Montenegra. Kvart sa uzbudljivom, jedinstvenom atmosferom pod upravom 5* hotela uz vrhunske usluge - stambeni objekti uz samu obalu, prostori za zabavu, sopstvena pješčana plaža, plažni klub i noćni život, lokali i poslovni prostori, svjetski poznati restorani i butici kao i uređen javni prostor.

  • Lokacija: SYNCHRO YARDS - PORTO MONTENEGRO
  • Transakcija: prodaja
  • tip nekretnine: studio, 1, 2, 3 spavaće sobe, penthouse
  • površina: 53 - 1050m2
  • CIJENA: na zahtjev

Tehnika

Parking

Ostalo


Nudimo stambene jedinice u okviru dva luksuzna rezidencijalna objekta. Svaka od ovih jedinica će vam pružiti izuzetan komfor u prostoru punom svjetlosti, moderan dizajn, vrhunsku eleganciju uz nezaboravne zalaske sunca.

– AERIS Residence – je osmišljen da bude najekskluzivniji od svih stambenih objekata Porto Montenegra. Vrhunska arhitektura, fenomenalan dizajn inspirisan morem i vjetrom podsjeća na jahtu koja uranja u more nudeći pri tom fantastičan pogled na zaliv i marinu iz svake stambene jedinice. Objekat nudi ukupno 22 stambene jedinice sa prostranim terasama, različite strukture od jednosobnih do četvorosobnih jedinica i penthousa.

-AURORA Residence je dio IVO hotela sa 5* i svojim vlasnicima nudi vrhunske usluge i privilegije kao što je pristup ekskluzivnim događajima i povlašćene cijene u Kerzner hotelima i resortima kao što su Siro, One&Only, Atlantis i sl. Ovaj objekat raspolaže sa ukupno 25 stambenih jedinica strukture od jednosobnih do četvorosobnih apartmana
Oba objekta imaju direktan pristup pješčanoj plaži, restoranima, bazenima i barovima.
Za detaljnije informacije molimo kontaktirajte agenciju.

zvuči interesantno?

Pošaljite nam upit, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.