ID CODE: 320

PROPERTY INFORMATION

BAR, UTJEHA – beautiful villa with a pool and fantastic views of the open sea.

Utjeha is a small tourist destination located at the southernmost tip of the Bar Riviera. Utjeha is only 14km away from Bar, and just an hour's drive from the airports in Tivat and Podgorica. This little place is nestled in a bay surrounded by olive trees. The scent of olives, the proximity to the coast, and the sea air make this place a true breath of fresh air. The shoreline of this bay is extremely rocky, with hidden small pebble beaches. The main beach is 800m long and offers a variety of amenities.

  • location: UTJEHA - BAR
  • transaction: SALE
  • property type: villa with seaview
  • bedrooms: 3
  • bathrroms: 2
  • guest toilette: 1
  • land surface area: 850m2
  • house surface area: 344m2
  • PRICE: on request

Permits

Technique

Parking

The garden

Other


Ova prelijepa vila je sagrađena od najkvalitetnijih materijala – kamen, drvo, staklo. Unutrašnja stolarija je od punog drveta, spoljna je od aluminijuma sa prozorskim staklima 4 godišnja doba.
Iz svake sobe se pruža prelijepi pogled na otvoreno more. Vila ima direktan prilaz obali kao i veliki bazen sa pumpom za slanu vodu.
Prilikom izgradnje vile se vodilo računa o svakom detalju. Klimatizacija je centralna, a podno grijanje pod keramičkim površinama. Visina plafona je preko 3m.
Veoma je komforna i funkcionalnog rasporeda i prostire se na dva nivoa.
U prizemlju je smješten veliki dnevni boravak sa prostorijom za razonodu, prostranom kuhinjom i zimskom i letnjom trpezarijom odakle se izlazi na veliku terasu koja je direktno povezana sa dvorištem i bazenom. Na ovom nivou je i gostinski toalaet kao i tehnička soba gdje je smješten centralni bojler i vešeraj.
Na spratu je predsoblje, dva kupatila i 3 spavaće sobe od kojih je jedna master sa svojim garderoberom i kupatilom. Iz svake sobe se izlazi na veliku terase odakle se pruža pogled na more.
Vila je fenomenalna, novom vlasniku će pružiti luksuz i komfor, uživanje u miru i tišini i fantastičan pogled na more. Lagano je dostupna sa glavne magistrale, smještena u prvom redu od mora sa direktnim prilazom obali.
Za više informacija molimo da se obratite agenciji-
Agencija posluje u skladu sa Opštim uslovima poslovanja preduzeća.

sounds interesting?

Send us an inquiry and we will contact you as soon as possible.