ID CODE: 320

INFORMACIJE O NEKRETNINI

BAR, UTJEHA – prelijepa vila sa bazenom i fantastičnim pogledom na otvoreno more.

Utjeha je malo turističko mjesto na krajnjem jugu Barske rivijere. Utjeha je od Bara udaljena samo 14km, a od aerodroma u Tivtu i Podgorici samo sat vremena vožnje. Ovo malo mjesto je ušuškano u zaliv prepun maslina. Miris maslina, blizina obale i morski vazduh čine ovo mjesto pravom vazdušnom banjom. Obala ove uvale je izrazito stjenovita, sa skrivenim malim, šljunkovitm plažama. Glavna plaža je duga 800m i ima raznovrstan sadržaj.

  • lokacija: UTJEHA - BAR
  • transakcija: prodaja
  • tip nekretnine: vila sa pogledom na more
  • spavaće sobe: 3
  • kupatilo: 2
  • gostinski toalet: 1
  • površina placa: 850m2
  • površina kuće: 344m2
  • CIJENA: na upit

Dozvole

Tehnika

Parking

Vrt

Ostalo


Ova prelijepa vila je sagrađena od najkvalitetnijih materijala – kamen, drvo, staklo. Unutrašnja stolarija je od punog drveta, spoljna je od aluminijuma sa prozorskim staklima 4 godišnja doba.
Iz svake sobe se pruža prelijepi pogled na otvoreno more. Vila ima direktan prilaz obali kao i veliki bazen sa pumpom za slanu vodu.
Prilikom izgradnje vile se vodilo računa o svakom detalju. Klimatizacija je centralna, a podno grijanje pod keramičkim površinama. Visina plafona je preko 3m.
Veoma je komforna i funkcionalnog rasporeda i prostire se na dva nivoa.
U prizemlju je smješten veliki dnevni boravak sa prostorijom za razonodu, prostranom kuhinjom i zimskom i letnjom trpezarijom odakle se izlazi na veliku terasu koja je direktno povezana sa dvorištem i bazenom. Na ovom nivou je i gostinski toalaet kao i tehnička soba gdje je smješten centralni bojler i vešeraj.
Na spratu je predsoblje, dva kupatila i 3 spavaće sobe od kojih je jedna master sa svojim garderoberom i kupatilom. Iz svake sobe se izlazi na veliku terase odakle se pruža pogled na more.
Vila je fenomenalna, novom vlasniku će pružiti luksuz i komfor, uživanje u miru i tišini i fantastičan pogled na more. Lagano je dostupna sa glavne magistrale, smještena u prvom redu od mora sa direktnim prilazom obali.
Za više informacija molimo da se obratite agenciji-
Agencija posluje u skladu sa Opštim uslovima poslovanja preduzeća.

zvuči interesantno?

Pošaljite nam upit, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.