ID CODE: 386

INFORMACIJE O NEKRETNINI

ISTRA, VIŠNjAN – autentična Istarska kamena kuća sa bazenom na mirnoj lokaciji.

Ova prelepa kuća, izgrađena 1950-ih godina, nalazi se na mirnoj lokaciji i pravi je primer autentične istarske kamene arhitekture, koja zrači toplinom i domaćom atmosferom. U toku je kompletno renoviranje objekta, započeto 2024. godine, pri čemu je reorganizacija unutrašnjosti omogućila više otvorenog prostora i bolju funkcionalnost za udobniji život. Vanjska obloga kuće sačuvana je u izvornom kamenu, čime je savršeno uklopljena u prirodni ambijent koji je okružuje. Smeštena je na fantastičnoj poziciji između Višnjana i Tinjana - lokacija je poznata po svojoj mirnoći - gde su smeštene porodične kuće. Zbog blizine turističkih tačaka i dobre prometne povezanosti, ovo područje postaje sve zanimljivije stranim kupcima.

  • Lokacija: VIŠNJAN - ISTRA
  • Transakcija: prodaja
  • tip nekretnine: kompletno renovirana kuća
  • spavaće sobe: 3
  • kupatilo: 3
  • površina kuće: 140,69m2
  • površina placa: 413m2
  • CIJENA: 599.000 EUR

Komunalije

Dozvole

Tehnika

Parking

Vrt

Blizina sadržaja

Ostalo


Kuća ima ukupno 140,69 m² i sastoji se iz dva nivoa – prizemlje i sprat.
U prizemlju je smešten open space koji obuhvata kuhinju, trpezariju i dnevni boravak, s direktnim izlazom na terasu pod pergolom i direktnim izlaskom na bazen. U prizemlju se nalazi i jedno kupatilo i vešernica.
Na spratu su smeštene tri spavaće sobe. Master bedroom ima svoj garderober i svoje kupatilo, dok preostale dve spavaće sobe dele zajedničko kupatilo.
Dvorište je sređeno i pruža pravi predivni prirodni ambijent sa stablom starim skoro 800 godina čije krošnje pružaju prirodnu hladovinu tokom vrelih letnjih meseci, dok svakodnevni blagi povetarac takodje ublažava letnju vrelinu a tu je i bazen površine 24,50 m², kao i vanjski roštilj, idealan za uživanje s porodicom i prijateljima.

Ova nekretnina je odlična prilika za dobru investiciju – može osigurati povrat novca kroz turistički najam ili poslužiti i kao porodična kuća za život ili za odmor.
Da zakažete gledanje ove nekretnine ili trebate više informacija molimo kontaktirajte agenciju. Agencijska usluga iznosi 3% od kupoprodajne cene u skladu sa Opštim uslovima poslovanja preduzeća.

zvuči interesantno?

Pošaljite nam upit, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.